به طور کلی معنای اینباند مارکتینگ (Inbound marketing)، بازاریابی درونگرا می باشد. و یا به عبارتی دیگر، استفاده کردن از ابزارهای گوناگون جهت نزدیک کردم مشتری به کالا و محصول. می توان گفت نتیجه اینباند مارکتینگ، بهتر دیده و شناخته شدن می باشد.
اما کسانی که در خصوص اینباند مارکتینگ اطلاعی ندارند باید بدانند که امروزه با توجه به پیشرفت و تکنولوژی مخصوصا در عرصه ارتباطات و همچنین دنیای کامپیوتر بازاریابی ربایشی راه حلی برای جایگزین کردن موارد ذکر شده می باشد که می توان به سایت، شبکه های اجتماعی، وبلاگ و همچنین تولید محتوا نیز اشاره کرد و همواره بسیاری از مدیران وب سایت و مجموعه ها در تلاشند با ترفند های مختلف مشتری های مشترک را به سمت مجموعه ی خود کشانده تا برند شوند.
همانطور که مستحضر هستید در زمان های نه چندان دور و حتی در زمان حال بسیاری از کارفرمایان اعم از حقوقی و حقیقی به صورت برون گرا تبلیغات انجام می دادند، اگر بخواهیم یک پزشک را به شما مثال بزنیم بهتر است که یک پزشک را فرض کنیم که در سطح شهر بنر بزرگی را نصب کرده و به دنبال مشتری می باشد قاعدتا بسیاری از افراد به دلیل مشکلات و سایر عوامل ممکن است بنر تبلیغاتی شما را نبینند و برای آن ها مهم نباشد و فقط تعداد اندکی هستند که در دوسته مشتری و کنجکاو قرار می گیرند که قصد مراجعه به مطب را داشته باشند به طور کلی به این روش تبلیغات (تبلیغات در فضاهای شهری) برون گرا گفته می شود، پیشنهاد می گردد تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا توضیحات تکمیلی را در رابطه اینباند مارکتینگ داده و جواب قانع کننده ای را به دست بیاوریم این موضوع باعث می شود که در پایان کار با این مجموعه تماس گرفته و سفارش وب سایت تا کسب و کار خود را آغاز نمایید، به منظور کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
اینباند مارکتینگ چیست و به چه معناست؟ به طور کلی برای اینکه درک درستی نسبت به این موضوع داشته باشیم بهتر است که با استفاده از مثال این موضوع را برای شما باز کنیم، همانطور که در متن های بالا در خصوص تبلیغات برون گرا توضیح دادیم متوجه شدیم که امروزه از روش های متداول تبلیغاتی مانند بنر نمی توان به درآمد و درخواست های مکرر دست پیدا کرد چرا که این روش در میان مردم بسیار مرسوم بوده و با توجه به بودجه می تواند تعداد و کیفیت آن متنوع باشد.
اگر بخواهیم به صورت خیلی ساده بازاریابی ربایشی را خدمت شما توضیح دهیم باید بدین صورت بگوییم که شما با استفاده از این بازاریابی به دنبال مشتری نیستید بلکه کاملا برعکس بوده و این مشتری است که به دنبال شما می گردد و با مراجعه های پی در پی خود شما را برند می کند.
البته لازم به ذکر است که امروزه بیشتر مجموعه ها به این سمت گرایش پیدا کردند و برخی از آن ها با پیگیری های متعدد توانستند به جایگاه بسیار عالی دست پیدا کرده و درآمد خوبی را تجربه نمایند چرا که در حال حاضر به دلیل علاقه افراد به دنیای مجازی بازاریابی درونگرا فاصله ی بسیار زیادی تا بازاریابی برون گرا دارد و علت این تغییر را می تواند تغییر در افراد های جامعه یا تغییر در روند زندگی افراد مشاهده کرد چرا که بیشتر افراد به آنچه که در بیرون می بینند توجه نمی کنند.
در وهله ی اول سعی بر این است که مشتری را با استفاده از روش های متداول در فضای مجازی یا وب سایت به سمت مجموعه جذب کنید تا در انتها با در اختیار داشتن متخصصین مجرب در این زمینه بتواند افراد را به سمت خود کشانده و آن ها را مشتری ثابت خود کنند.
در زمان گذشته روش های تبلیغات و جذب کردن مشتری بسیار دشوار بوده است. می توان گفت دلیلش، عدم وجود اینترنت و دیجیتال مارکتینگ بوده است.
روش های سنتی تبلیغات مشکلات عظیمی را به همراه داشته و به همین دلیل فروشندگان به سختی قادر به یافتن مشتری واقعی بودند و همچنین نمی توانستند محصول و کالاهای مورد نظر خود را به فروش برسانند.
در جامعه ی امروزی افراد کمتری به سمت تبلیغات به روش سنتی و قدیمی می روند. این روش سنتی تبلیغات طی چند سال اخیر منسوخ و از بین رفته است و تبلیغات مدرن و به روز جایگزین آن شده است.
شاید به یاد داشته باشید که در دوران گذشته جهت تبلیغات محصول، برند و یا شرکت برای افراد پیامک های تبلیغاتی ارسال می شد که این روش هزینه ی بالا و بازدهی پایینی را به همراه داشت. دلیل پایین بودن بازدهی در روش تبلیغات به روش سنتی این است که، مخاطبی که برایش پیامک تبلیغاتی ارسال می شد، اطمینان زیادی به محتوای پیامک نمی کرد و یا حتی برخی از افراد با عدم توجه به محتوای پیامک، آن را سریعا پاک می کردند.
می توان به این نکته اشاره کرد که بازاریابی درونگرا بسیار مشتری محور می باشد. در واقع مصرف کنندگان همه ی اطلاعاتی را که جهت تصمیم گیری مفید نیاز دارند، به وسیله شما در دسترس آنها قرار می گیرد.
هدف کلی بازاریابی برونگرا(سنتی) این است که چه چیزی یا چه محصولی در کسب و کار شما به فروش می رسد.
در صورتی که در بازاریابی درونگرا(اینباند مارکتینگ)، هدف نهایی این است که هویت کسب و کار چیست؟ و محصول یا خدمتی که به فروش رسانده شده دارای چه هدفی بوده است.
به همین خاطر بازاریابی برونگرا(سنتی) هزینه ی بالاتری را به دنبال دارد. و بازاریابی درونگرا(اینباند مارکتیگ) به دلیل دارا بودن تلاش و خلاقیت بالا و منتشر کردن محتواهای مفید برای مخاطب، هزینه پایین تری دارد و با تکیه بر همین روش، اقدام به جذب مشتری واقعی می کند.
یکی از اصلی ترین تفاوت های بازاریابی برونگرا نسبت به درونگرا این است که در بازاریابی برونگرا محوریت با فروش محوری است و نیاز مشتری اهمیت چندانی ندارد اما در بازاریابی درونگرا با استفاده از تجربه، خلاقیت، هوش و انتشار مطالبی که مطابق با نیاز مشتری یا کاربر است مردم و مخاطبان را به سمت خود جذب می کنند و این روش می تواند از هزینه های شما بکاهد چرا که مشتریان شما ارگانیک بوده و خود آن ها به سراغ شما می آیند نه اینکه خود به سراغ مشتری رفته و با توجه به نیاز خود محصول را به کاربران بفروشید، به همین دلیل پیشنهاد می گردد اگر تا به اینجای کار با ما همراه بودید همین حالا با مشاورین ما ارتباط برقرار کنید تا شما را در این زمینه راهنمایی کرده و با توجه به نوع کسب و کار بهترین راهنمایی ها نیز صورت گرفته و کسب و خود را با توجه به توضیحات داده شده درونگرا کنید تا علاوه بر مشتریان صد در صدی از هزینه ی سنتی خود بکاهید.
تیم حرفه ای و مجرب آمینا گروپ با دارا بودن هدف خدمات رسانی در بخش وب سایت، اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی، اقدام به شروع فعالیت نموده.
فعالیت ما در زمینه گسترش خدمات اینباند مارکتینگ، ریپورتاژ آگهی، برند سازی، پشتیبانی و نگهداری وب سایت، سئو و بهینه سازی سایت، تبلیغات در فضای مجازی و شهری، دیجیتال مارکتینگ و… می باشد.