بسیاری از افراد به دنبال آشنایی با الگوریتم های گوگل هستند تا در هنگام سئو و بهینه سازی سایت با توجه به انواع الگوریتم ها مطالب را به بهترین نوع انتشار دهند. در کل یک سئوکار برای رسیدن به صفحه اول گوگل باید با الگوریتم های گوگل آشنایی کامل داشته باشد. آشنایی و معرفی الگوریتم گوگل که در در متن های بالا خدمت شما معرفی کردیم بتوانیم در حوزه سئو به صورت تخصصی وارد شویم و خود را بروز کنیم.
الگوریتم رقص گوگل (Google Dance)
اگر بخواهیم به صورت خیلی روان خدمت شما عرض کنیم باید بدین صورت بگوییم که شما زمانی که محتوای جدید تولید می کند گوگل این فرصت استثنایی را به شما می دهد که شما را در معرض دید کاربران و صفحه اول گوگل قرار می دهد تا از رفتار کاربران نتیجه گیری کند و شما باید دقیقا از این فرصت به درستی استفاده کنید تا CTR خوبی را به دست بیاورید، اگر سایت های قبلی آمار بهتری به گوگل بدهند مطمئنا در نتیجه جایگاه اصلی شما را مشخص خواهد کرد.
الگوریتم سندباکس Sandbox
زمانی که شما سایتی را به تازگی راه اندازی کردید تا مدت کوتاهی به صورت آزمایشی زیر نظر این الگوریتم قرار می گیرند تا از کیفیت محتوا و از دسته بندی کاری شما مطمئن شوند، بنابراین زمانی که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کردید باید این موضوع را بدانید که جایگاه شما به عنوان جایگاه اصلی شناخته نمی شود بنابراین باید در این عرصه کمی صبور بود تا در صورت گذراندن تست های مختلف در صفحه اول گوگل بتوانید حرفی برای گفتن داشته باشید به همین دلیل است که سئو کاران شما باید بروز بوده و اطلاعات دقیقی از عملکرد وب سایت داشته باشند.
الگوریتم پاندا (Panda)
بسیاری از کاربران از محتوای زیاد و بیهوده در سطح گوگل شکایت کرده اند به همین دلیل این الگوریتم پا به عرصه گذاشته شده تا محتوای با کیفیت از بی کیفیت را تشخیص داده و شانس محتواهایی که ارزشمند هستند برای نمایش در صفحه اول گوگل بیشتر باشد.
الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird)
هدف اصلی این الگوریتم این است که نیاز کاربران پس از جستجو در موتور های جستجوگر را برطرف کند و با تجزیه و تحلیل خود باعث می شود کاربران در کوتاه ترین زمان ممکن به جواب خود برسند و پاسخ مورد نظر خود را دریافت نمایند.
الگوریتم پنگوئن (Penguin)
این الگوریتم به عنوان هسته ی اصلی الگوریتم های گوگل محسوب می شود و سایت هایی که به صورت غیر طبیعی و با لینک سازی اسپم قصد بالا آمدن داشتند را جریمه می کند در واقع فعالیت اصلی این الگوریتم مبارزه با سایت های متقلب است.
الگوریتم کبوتر (Pigeon)
تمرکز الگوریتم کبوتر بر روی موقعیت مکانی است و سعی دارد نزدیک ترین مکان را بر اساس موقعیت جغرافیایی به شما نشان دهد، برای مثال زمانی که در سطح گوگل به دنبال بیمارستان هستید این الگوریتم نزدیک ترین موقعیت را به شما معرفی می کند.
الگوریتم فرد (Fred)
از آنجایی که کاربران در سطح گوگل برای رسیدن به جایگاه بهتر از لینک های زیاد و تبلیغات بیش از حد استفاده کردند گوگل این الگوریتم را در سال 2017 معرفی کرد تا از این عمل جلوگیری به عمل بیاورد، در واقع برای وبسایت هایی است که قوانین را رعایت نمی کنند و از چهارچوب گوگل خارج می شوند.
موبایل گدون (Mobilegeddon)
همانطور که از نام الگوریتم پیداست متوجه می شویم که مربوط به دستگاه موبایل است، کسانی که سئوکار هستند کاملا با واژه موبایل فرندلی و ریسپانسیو آشنایی دارند این الگوریتم وظیفه بررسی موبایل فرندلی بودن یک سایت را مورد بررسی قرار می دهد و باعث می شود تمام وب سایت ها برای دستگاه های موبایل ارزش بیشتری قائل شوند.
الگوریتم موش کور (Possum)
اگر بخواهیم به صورت خلاصه این الگوریتم را به شما معرفی کنیم باید بدین گونه بگوییم که شما دو فروشگاه را در یک ساختمان زیر نظر دارید، این الگوریتم با توجه به ساختار خود هر دو کسب و کار را در نتایج نشان نخواهد داد. در واقع تصمیم میگرید که چه زمانی یک کسب و کار در نتایج محلی نمایش داده شود.