پشتیبانی از شبکه یکی از وظایف کارشناسان شبکه و موسسات و مراکزی است که به صورت تخصصی بر روی حفظ امنیت نرم افزاری و سخت افزاری شبکه فعالیت میکنند. پشتیبانان متخصص شبکه میتوانند به صورت حضوری و یا غیر حضوری با شرکتهای کوچک و بزرگ قرارداد همکاری ببندند. با توجه به نیاز و خدماتی که سازمانهای کوچک و بزرگ ممکن است نیاز داشته باشند، کارشناسان تخصصی پشتیبانی از شبکه قراردادهایی حرفهای میبندند و به ارائه خدمات میپردازند.
اگر میخواهید با پشتیبانی شبکه به صورت تخصصی و همچنین وظایف یک فرد پشتیبانی کننده از شبکه آشنا شوید، در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید.
به فعالیت هایی که به منظور رفع ایرادات شبکه و مراقبت و به روز نگه داشتن شبکه انجام می شود، پشتیبانی شبکه یا Network Support گفته میشود. پشتیبانی شبکه در جهت رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری یک شبکه کامپیوتری انجام میشود، تا امنیت اطلاعات به خطر نیفتد و از خسارات جبران ناپذیر جلوگیری کرد. امروزه اغلب سازمانها از اهمیت پشتیبانی شبکه به خوبی واقف هستند و در این راستا از تیم پشتیبانی شبکه برای سالم ماندن شبکه و سیستم رایانهای خود کمک میگیرند.
مشکلات شبکه به دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری دسته بندی میشود و ممکن است مشکلات شبکه در یکی از این دو دسته ایجاد شود. امکان دارد مشکلات شبکه در سطح نرم افزاری شامل نرم افزار کلاینت و سرور، سرویس شبکه و سیستم عامل و… ایجاد شود. یا اینکه در بخش سخت افزاری مانند تجهیزات تحت شبکه، سرورها، تجهیزات امنیت الکترونیک، کامپیوتر و… ایجاد شود. در واقع اگر قصد دارید تا عملکرد شبکههای کامپیوتری خودتان را تحت نظر داشته باشید و امنیت آنها را برقرار سازید، میبایست از پشتیبانی شبکه کمک بگیرید.
با رشد روز افزون فناوری و نفوذ کامپیوتر در کسب و کارها، حفظ و نگهداری از اطلاعات سیستم اهمیت زیادی یافته است. از آنجایی که مدیران کسب و کار ها دانش و تخصص زیادی در رفع مشکلات شبکه و حفظ اطلاعات ندارند، ناچارند از تیم پشتیبانی کننده از شبکه کمک بگیرند. سازمان ها و شرکت ها با تیم پشتیبانی شبکه قراردادهای کوتاه مدت و یا بلند مدتی میبندد تا پشتیبانی از شبکه را به طور کلی بر عهده آنها قرار دهند و خیال خود را از بابت حفظ اطلاعات و سالم ماندن شبکه راحت کنند.
ایجاد اختلال و مشکل در شبکه، موجب ضرر و زیان مالی هنگفتی برای سازمانها میشود. برای جلوگیری از این هزینههای گزاف میبایست از پشتیبان شبکه کمک گرفت تا با آپدیت و رفع مشکلات موجود در سیستم، بتواند از به وقوع پیوستن مشکلات مختلف نرم افزاری و سخت افزاری پیشگیری کند. به عبارت دیگر استفاده از خدمات پشتیبان حضوری میتواند از مشکلاتی که کل شبکه و سیستم را در خطر میاندازد جلوگیری کند.
به شخصی که مهارتهای تخصصی و دقیقی در زمینه شبکههای کامپیوتری دارد، پشتیبان شبکه اطلاق میشود. پشتیبان شبکه قادر است مشکلات و نیازهای مربوط به شبکه از جمله کاهش سرعت، آپدیت شبکه، نصب کردن پرینترها روی شبکه، عدم سرویس دهی و لاگین نشدن کلاینت و… را رفع نماید. فردی که وظیفه پشتیبانی از شبکه را برعهده دارد میبایست با کارفرما ارتباط برقرار کند و با بررسی شبکه و استفاده از توانمندیهای خود مشکل شبکه را برطرف سازد.
اغلب پشتیبانهای شبکه در رشتههای کامپیوتری و مهندسی برق تحصیل کردهاند و بعضی از آنها فارغالتحصیل گرایش نرم افزار یا سخت افزار هستند. البته تمام کسانی که در تیم پشتیبانی از شبکه فعال هستند فارغالتحصیلان رشتههای فوق نیستند؛ بلکه بسیاری از آن ها در دورههای آموزش شبکه و پشتیبانی از آن شرکت کردهاند و مهارتهای لازم را کسب نمودهاند.
اگر دانش کافی در رفع مشکلات شبکه دارید میتوانید این کار را شخصاً خودتان انجام دهید و چنانچه هیچ دانشی در این زمینه ندارید؛ میبایست از تیم پشتیبانی تخصصی شبکه کمک بگیرید. شما میتوانید با استخدام پشتیبان شبکه خیال خودتان را بابت عملکرد شبکه و امنیت آن راحت کنید، یا اینکه خدمات شبکه را به صورت برون سپاری برعهده تیمهای پشتیبانی قرار دهید.
برای دریافت مشاوره شبکه توسط آمینا گروپ، اینجا کلیک کنید.
شرکت رایانه کمک مرکز ارائه دهنده خدمات رایانهای است و در جهت رفع مشکلات شبکه و کامپیوتری فعالیت میکند. این مرکز به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات رایانهای کاربران گرامی بوده و فعالیت خود را در سراسر کشور گسترش داده است. از خدمات این شرکت رایانهای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هرگونه عملیات و فعالیتهایی که در جهت نصب، آپدیت و پیکربندی نرم افزار و… انجام میشود را خدمات پشتیبان نرم افزاری شبکه مینامند. به طور کلی خدمات نرم افزاری در پشتیبانی شبکه شامل موارد زیر است:
پشتیبانی تخصصی شبکه فقط مربوط به آپدیت و نظارت بر سیستم نرم افزاری نیست؛ بلکه پشتیبانی از تجهیزات شبکه و تهیه فهرستی از تجهیزات موجود در شبکه را هم شامل میشود.
چنانچه یک شرکت یا سازمان برای حفظ و نگهداری از اطلاعات و امنیت شبکه از تیم پشتیبان شبکه و کامپیوتری کمک نگیرد؛ قطعاً دچار ضرر و زیان زیادی در شبکه از جمله از بین رفتن اطلاعات مفید و عملکرد نادرست شبکه میشود.
“بسیاری از مدیران ارشد شرکتها از اهمیت خدمات پشتیبانی از شبکه واقف هستند؛ اما به دلیل کاهش هزینههای شرکت از استخدام پشتیبان شبکه سرباز میزنند.”
در واقع عدم استفاده از خدمات پشتیبانی تخصصی شبکه هزینهها را کاهش نمیدهد؛ بلکه هزینههای گزاف و بیهودهای برای شرکت را به همراه خواهد داشت. همچنین آسیب جدی به کسب کار میزند و ممکن است باعث از کار افتادن کارکنان بخش مهمی از شرکت شود. شبکه ها و کامپیوتر ها نیز بعد از مدتی دچار اختلال و مشکل می شوند. تیم پشتیبانی تخصصی شبکه در بازههای زمانی مشخصی نرم افزارهای شبکه را آپدیت میکنند تا مشکلات سیستم و شبکه از بین برود و آسیبهای نرم افزاری و سخت افزاری شبکه شناسایی شده و برطرف شوند. تیم پشتیبانی از شبکه با عقد قراردادهای دورهای بهبود عملکرد شبکه و رفع مشکلات را تضمین میکنند.
همچنین تیمهای تخصصی در پشتیبانی شبکه، هرگونه مشکلات در عملکرد شبکه را شناسایی میکنند تا با اقدامات اولیه و تخصصی؛ مشکلات را برطرف سازند و سیستم و شبکه را بهبود بخشند.
پشتیبانی تخصصی از شبکههای کامپیوتری خود را به ما بسپارید.
مشاور شبکه شخصی است که در راستای به نتیجه رساندن شبکه راه کارهای مفیدی ارائه میدهد. این شخص هزینههای خدمات پشتیبانی شبکه و پیاده سازی شبکه را با ارائه راهکارهای حرفهای و اصولی کاهش میدهد تا شرکتها، در استفاده از خدمات پشتیبانی شبکه صرفه جویی کنند. مشاوره شبکه را میتوان به شرایطی اطلاق کرد که در آن، فرد متخصص شبکه یا متخصص فناوری اطلاعات؛ اطلاعات و دانش خودش را با توجه به نیاز سازمانها و یا شرکتها در اختیار آنها قرار بدهد. اغلب این افراد به صورت مستقل کار میکنند و با سازمانها قراردادهایی مبنی بر انجام پروژههای شبکه کامپیوتری میبندند. بیایید کمی فراتر از یک متخصص در زمینه شبکه به این عنوان نگاه کنیم. در واقع مشاور شبکه را میتوان یک کارشناس مخابرات یا یک مدیر سیستم، متخصص امنیت و معمار شبکه دانست. مشاوران شبکه وظایف مختلفی را برعهده دارند که میتوان به برخی از آنها در موارد زیر اشاره کرد:
البته وظایف یک مشاور شبکه ممکن است براساس نیازهای شرکت ها متفاوت باشد و تغییر کند.
اما در مقابل یک پشتیبان تخصصی شبکه فردی است که هرگونه عملیات در جهت بهبود رویکرد شبکه، نگهداری و رفع ایرادات آن را انجام میدهد. پشتیبانان تخصصی شبکه میتوانند به پشتیبانی را در دو دسته نرم افزاری و سخت افزاری ارائه دهند.
“شرکتها و سازمانهای بزرگ برای امنیت شبکه خود، میبایست متخصصان این حوزه را به صورت حضوری دعوت به همکاری نمایند تا متخصصان با حضورشان در سازمانها و شرکتها، بتوانند ایرادات شبکه را رفع کنند.”
پشتیبانانی که به صورتی حضوری در یک سازمان به عنوان کارمند شبکه فعالیت میکنند، میتوانند سوالات و ایرادات افراد در سازمان را برطرف کنند و همچنین کارمندان جدید حوزه شبکه را به خوبی آموزش دهند. یک پشتیبان حضوری شبکه وظایف مختلفی را بر عهده دارد که این وظایف می توانند به شرح زیر باشند:
شرکتها و سازمانهای کوچک بودجه کافی برای استخدام پشتیبان حضوری شبکه را ندارند. همچنین به دلیل کوچک بودن شبکه به ندرت ممکن است مشکلاتی در شبکه ایجاد شود. به همین علت استخدام پشتیبان حضوری شبکه که به صورت دائم در شرکت حضور داشته باشد، الزامی نیست. چرا که میتواند هزینههای زیادی برای شرکت به همراه داشته باشد. شرکتهای کوچک برای صرفه جویی در هزینههای خود میتوانند از خدمات پشتیبانی غیرحضوری کمک بگیرند. متخصصان غیر حضوری شبکه میتوانند تمامی فعالیتهای خود را به صورت ریموت و از راه دور انجام دهند. بخشی از وظایف پیشتیبانان غیر حضوری شبکه عبارتند از:
در واقع برونسپاری پشتیبانی حرفهای از شبکه بهترین انتخاب برای شرکتها و سازمانهای کوچک است.
پارامترهای مختلفی بر روی تعرفه خدمات پشتیبانی شبکه تاثیر میگذارند. این عوامل به شرح زیر هستند:
در واقع نمیتوان قیمت مشخصی بر روی خدمات پشتیبانی از شبکه و تجهیزات آن گذاشت، چرا که این خدمات در هر شرکتی و برای پشتیبانی تخصصی شبکه متفاوت خواهد بود.
روند پشتیبانی شبکه 3 مرحله اصلی و اساسی دارد که هر یک به شرح زیر هستند:
برگزاری جلسات مشاوره، راهاندازی مانیتورینگ و روند بکاپ گیری، راه اندازی اولیه سرویسها و شبکه، ایجاد سطوح دسترسی و بستن قرارداد با شرکت مورد نظر
بعد از بررسی مشکلات به مرکز تماس اعلام میشود تا کارشناس مربوطه مشکلات مورد نظر را رفع کند. در مراحل بعدی ارسال تیکت به واحد، افزودن تگ انجام میشود.
کنترل کیفی در مانیتورینگ، کنترل سالم بودن سخت افزار، کنترل کردن امور امنیتی و یادگیری دورهای
در یک مقاله از منبع معتبر bestructured.com درباره “پشتیبانی شبکه چیست؟” آمده است:
“As you might guess from the name, network support is a service that helps to maintain and update a computer network. A network support specialist may work on any piece of a network, from the individual devices to the system itself.”
“همانطور که ممکن است از نام آن حدس بزنید، پشتیبانی شبکه سرویسی است که به نگهداری و به روز رسانی یک شبکه کامپیوتری کمک میکند. یک متخصص پشتیبانی شبکه ممکن است روی هر بخش از شبکه، از دستگاههای جداگانه گرفته تا خود سیستم، کار کند.”
مجموعه دیجیتال مارکتینگ آمینا گروپ فعالیت حرفهای خود را از سال 1398 بعد از 6 سال فعالیت به صورت فریلنسری، آغاز کرد. تبلیغات در فضای مجازی، طراحی سایت و سئو تخصصی و همچنین پشتیبانی تخصصی وبسایت از جمله فعالیتهای مجموعه آمینا گروپ میباشد. این مجموعه متشکل از تیمی جوان و پر شور است که در راستای تحقق اهداف خود و مجموعهشان قدم بر میدارند. ما در آمینا گروپ برای دیده شدن شما در فضای مجازی و کسب در آمد و برند سازی در اینترنت تلاش میکنیم.
برای دریافت خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ در آمینا گروپ، با ما تماس بگیرید.